A Momentum bejelentkezett a "Ki a nagyobb büdös kommunista" vándorserlegért - programhirdetés csillogószeműeknél

Fekete-Győr András két apródja társaságában vasárnap bemutatta programjának fidesztelenítéssel foglalkozó részét.

A közel félórás online igehirdetés alatt megtudhattuk, hogy a nagy terv az, hogy rendes bolsevikek módjára számolnak majd le az ellenséggel, azaz a kulákokkal fideszesekkel. Az egészen elképesztő állításokat és programpontokat felvonultató gyermeteg, ám mégis rendkívül ijesztő víziót az ifjú miniszterelnök-jelölt-jelölt szerint szakértők segítségével fogalmazták meg, így bizton állíthatta, hogy minden meg is valósítható. Sajnos a részletekbe azonban nem avathatták be a nagyérdeműt, hiszen akkor a Fidesz fel tudna majd készülni belőlük (!!).

Forrás: Facebook/Momentum Mozgalom

Fekete-Győr szerint a magyar történelem legnagyobb országrablása a Fidesz regnálásának idejére tehető, valamint a fideszesek arra készülnek, hogy elmenekülhessenek az országból, Orbán Viktor pedig egyenesen Vlagyimir Putyin fekete-tengeri palotakomplexumában húzhatja meg magát egy esetleges meszesgödörbe való lövés elől bujkálva. Szerinte nyilván emiatt is fogadta be annak idején a macedón Gruevszkit. Ennek logikai összefüggéseire azonban nem tért ki.

A termékbemutatón programhirdetésen az is elhangzott, hogy a kormányváltás majd a 3, 30 és 300 nap bűvkörében fog eltelni, azaz minden szakaszra megfelelő akciókat terveznek. (Mi láttunk már ehhez hasonló számokkal dobálózást, bizonyos komcsi elődöknél, azoknak is nagy sikerük volt -a szerk.)

Fekete-Győr az utcára szeretne vonulni a győzelmet követően, hogy így gyakoroljon nyomást a köztársasági elnökre, aki így majd minél hamarabb felkérhetné a győztest a kormányalakításra. Csak semmi cécó, hadd szóljon! Reméljük, a miniszterelnök-jelölt-jelölt urat nem zavarja majd az a tény, hogy a köztársasági elnök úrnak 30 napja van összehívni ilyen esetekben az új Országgyűlést, ahol felkérheti kormányalakításra a győztest. Ha már nyomásgyakorlás és fenyegetőzés, én egyenesen azt javaslom a Momentumnak, hogy gondolja meg mindjárt azt a lehetőséget is, hogy fegyverrel, családtagok elrablásával, esetleg kínzással kényszeríti ki ezt Áder Jánostól. Bár nyilván többször is megfordult a fejükben, azonban mégse mondhatták ezt így ki nyíltan. Igaz, feltéve, ha az államfőt még Áder Jánosnak fogják hívni, hiszen a bemutatón Szigeti Flóra (az egyik szakértő, -a szerk.) azt is mondta, hogy elzavarják majd a „fideszes politikai helytartókat”, akik szerinte valójában csak az apparátus 1%-át alkotják. Arra nem tért ki, hogy mégis miféle diktatúra az, ahol az állami fejesek mindössze 1%-a pártkatona. Erre önmaguknak 30 napot adnának. Igaz, addig valószínűleg még kormányt sem alakíthatnának a fentebb említett okok miatt. Ennyit a momentumos úgynevezett szakértőkről. Ebben a 30 napban mondjuk le is tiltathatnának minden fideszest a közösségi médiából, ahogy szoktak. Főszerkesztőnk rengeteget tudna mesélni nekik a többször megélt 30 napos tapasztalatairól.

Forrás: Facebook/Momentum Mozgalom

Mészáros Lőrincet napokon (!!) belül tömlöcbe vetnék. Ennek lehetőségéről szintén több (!!) szakértő is biztosította Fekete-Győrt. Tehát a legnagyobb kulák bebörtönzésével megkezdődhetne az elszámoltatás is. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás után pedig megakadályoznák a fideszesek vagyonmentését, országból való elmenekülését. Kun Béla Fekete-Győr András arra már nem tért ki, hogy a korábbi fideszes „oligarchák” pénzeit természetesen államosítanák és a dolgozó népnek adományoznák. Mindenesetre még a kispesti MSZP-maffiát is képtelenek elszámoltatni, nem értjük, hogy ezt nagyban akkor hogy képzelik.  

Ezeken kívül leállítanák az állami hirdetéseket is, így egyetlen forint sem vándorolhat majd fideszes médiumokhoz, a szándékuk szerint tönkre téve azokat. Reméljük, hogy győzelmük esetén Fekete-Győr és a Fekete-Győr-fiúk nem rontanak majd be Kalasnyikovokkal az Origó szerkesztőségébe rendet is tenni azonnal és megelégednek majd azzal, hogy az összes konzervatív-keresztény médiumot szimplán megszüntetik. Nagyon plasztikus jövőkép mindez a sajtó-, és szólásszabadság nevében.

Jogállami szempontok szerint a Fekete-Győr által felvázolt úgynevezett Felcsúti Per, amely a tolvaj fideszesek elítéléséről szóló művelet (!!) munkacíme (!!) is igencsak aggályos, hiszen elsősorban arra akarják majd vádalkuval motiválni a kevésbé jelentős, ám korrupt politikusokat, hogy a „nagyobb halakat” bemártsák. Ehhez esetleg újranyithatnák az Andrássy út 60-at és mintegy pincékbe zárva tépkedhetnék a megalázott, pucérra vetkőztetett fideszesek körmeit, amíg azok nem köpik be társaikat.

A Momentum a fideszesek közalapítványainak vagyonát is államosítaná, így előzve meg azt, hogy kimenekíthessék a pénzeiket. Kedves pártelnök úrtól, hogy nem katonákkal, keretlegényekkel jelennek meg ezen alapítványok telephelyén, Ifa-platóra terelvén mindenkit.

Úgy tűnik, hogy a Momentumnál teljesen elgurult a gyógyszer. Ilyen és ehhez hasonló ötleteket, terveket a rendszerváltás óta nem hirdettek nyilvánosan. Elképesztő, hogy a kommunista diktatúra felszámolása után 30 évvel Magyarországon az egyik párt programja nem szól másról, minthogy pártállami módszerekkel számoljanak le a politikai ellenfeleikkel. Ha azt gondolná valaki, hogy csak néhány hülye gyerek szórakozik, el kell, hogy keserítsük. Ezek bizony tőről metszett bolsik. És itt vannak újra!