A mellbimbós Batman esete Orbán Viktorral

Érdekes tendencia ütötte fel a fejét Hollywoodban. George Clooney a napokban egy hamarosan bemutatásra kerülő filmjével kapcsolatos interjú során odáig ragadtatta magát, hogy az általa játszott karakter megformálásához Brazília elnökéből, Jair Bolsonaro-ból és Orbán Viktorból áradó gyűlöletből és dühből merített ihletet.

Tavaly októberben Mark Ruffalo foglalt állást a magyar közéletet illetően. Micsoda véletlen!

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube forrás: Bernie Sanders / Youtube

Elképzeltük, ahogy a tetszőleges hollywoodi híres színész kora hajnali fél 10-kor felébred malibui otthonában, egy minden oldalról fegyveres őrökkel védett luxuslakóparkban.

Egy narancslé, gyors kávé és cigi után a telefonját pöckölgetve a toaletten végigfutja a híreket, elfogyasztja kései reggelijét, amelyet a mexikói szakácsnő készített neki. Hümmög egy sort, hogy Orbán meg Bolsonaro már megint gyűlölködik. Aztán vesz egy forró zuhanyt, felöltözik a szintén mexikói komornyikjának segítségével. Megcsókolja távoli vidékekről érkező bájos feleségét és kisvártatva elindul a napja. Néz egy kis tévét, kapcsolgatja a sportcsatornákat, nassol a hűtőből, esetleg gyúr egyet a trópusokról érkezett személyi edzőjével. Jöhet a pazar ebéd egy Michelin-csillagos étterem teraszán, majd találkozik az ügynökével, shoppingolás, stb stb.

És akkor jön a megvilágosodás, hogy micsoda szar egy mocsok világban élünk, nem igaz?

Az elnyomottak jajszavától az ember már a saját hangját sem hallja. Mindennek az Orbán az oka! Nagyon hihető történet, igaz? Nem úgy van az véletlenül, hogy a bizonyos politikai körökhöz dörgölőzésnek látjuk az eredményét? Te támogatsz minket, mi azt kérjük tőled, hogy tégy 1-2 szívességet nekünk a médián keresztül. Megint csak nincs Soros-terv, ugye? Lám, így bukkannak fel sztárjaink Hillary Clinton egykori amerikai demokrata elnökjelölt George Soros által szépen megfinanszírozott kampányában, vagy tűnnek fel mindenütt a szintén Soros-pénzből szponzorált Biden mellett kardoskodva.  

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube forrás: Chris Maddaloni / Roll Call / Getty Images

Nekünk ugyan nem tisztünk bírálni másokat, főleg nem a nagyon mérvadó véleménnyel (sic!) rendelkező Hollywood-i sztárokat, de feltennénk itt most pár elemi kérdést nekik:

  • Melyik kontinensen található Magyarország?
  • Mely országokkal határos?
  • Miben is mutatkozik meg az itteni elnyomás?
  • Ki is gyűlöl kit, tulajdonképpen?
  • Miért zavarja őket egy marginális (sic!) kis ország marginális (sic!) miniszterelnöke?
  • Hol hallottak először Magyarországról?
  • És ha már földrajz, mi mondjuk Iowa fővárosa?
  • Hol található Wyoming?

Amíg a saját seggükből sem látszanak ki, az önimádattól és fényes jelentőség-tudatuktól képtelenek racionálisan gondolkozni, megkérnénk őket tisztelettel: maradjanak olyanok, mint Ruffalo úr leghíresebb karaktere: hihetetlen halk!

Borítókép forrás: Warner Bros