A maszturbálásba belebukott Gréczy Zsolt újra az ATV-n borzolja a kedélyeket

Ismernek-e még valakit ezen a világon, akinek a személye olyan nyomorúságos, hogy egyedül keveredik szexbotrányba?

Akit áruházi szórólapok izgatnak fel, majd e perverz örömét megörökítve mindenféle idegen nőknek hízelegje be magát? Hát, ilyen meztelencsigára a magyar közéletben Gréczy Zsolt megjelenéséig nem igen volt példa, pedig történt egy, s más a szemünk előtt az utóbbi néhány évtizedben.

Forrás: YouTube

Gréczy politikai karrierjét bár a Demokratikus Koalíció saját halottjának tekintette és karakterét álságosan a szárnyai alá rejtette a történtek után, úgy látszik lassan visszatekergőzik a felszínre. Előbb a IX.kerületi városháza környékén látták ólálkodni, majd egyre többször tűnt fel az ATV stúdiójában is (sajnos a Fradi facebookos kommentszekciójában is rendre megjelenik a szurkolók nagy derültségére -a szerk). Úgy tűnik, hogy a jó ízlés határain kívül eső fizimiskája még mindig megkerülhetetlen az ellenzéki médiában, így ha a legkényesebb, legvisszataszítóbb témákban kell megnyilvánulni, tudják, hogy Gréczyre mindig számíthatnak.

A minap újra a Nap Híre műsorában volt vendég, ahol Simon András kérdésére ízetlenkedhetett kedvére. Szerinte ugyanis jelen helyzetben nem kellene adnunk a határon túli magyaroknak a vakcinakészleteinkből, hiszen még a „magyar embereknek” is kevés az igazán jó vakcina, egyszerre utalva a keleti oltásokra, valamint arra, hogy a határainkon kívül rekedt testvéreink nem magyarok.

Gréczy szerint ugyanis a magyar kormány sorozatos jó döntéseinek következtében kialakult vakcinabőség nem lehet elég indok arra, hogy a külhoni magyarok a hazai készletekből kapjanak oltást, hiszen szavaival éve ez „olyan, mintha más államoknak vennénk át a feladatköreit – mit tudom én, Románia, Szlovákia, Ukrajna – hát ott is vannak kormányok, tehát azoknak az állampolgároknak is nekik kéne intézni a vakcinabeadást.”

Azt a döntést viszont már helyeselte, hogy a hazánkban élő külföldieket a magyar vakcinakészletekből oltsák be.

Felháborodhatnánk akár, de persze Gréczy valójában nem tett mást, mint a pártutasítást követte: konzekvens oltásellenes hergelés és a lehető leghatározottabban elutasítani a határon túliakat. A szokásos DK-s szerepkörből úgy látszik nem lehet kiesni. Ilyen és a hozzá hasonlók lesznek a Fidesz ellenfelei 2022-ben. Nem árt résen lenni.