A Kontra LMBTQ+ heti hírmondója: megszidott leszbikus sorozat, focizó faszos kishölgy, pereskedő transzi kisfiúk

Továbbra is pörög a buzulás, egy jóvágású pöcsös csaj Nike-reklámokban rúgja a bőrt, és még a transznemű fiúk is pereskednek, mert nem tudnak egy jó ízűt kulázni a férfi wc-ben. Az elmúlt hetekben ezek az állatságok mentek a nagyvilágban. Elolvastuk, kiválogattuk, és hírcsokrokban mutatjuk meg Nektek az LMBTQ+ gyár legújabb agymenéseit.

 

Mindent a rajongókért!

Kértétek, hát megkapjátok!

Újra itt a Kontra LMBTQ+ hírösszefoglalója!

Nyakig merültünk a szivárványszínű pöcegödörben, hogy Nektek már ne kelljen.

Sajnos az a helyzet, hogy manapság kissé luxus nem észrevenni a jogegyenlőségi lobbinak álcázott meleg és transznemű kulturkampfot. Fontos ugyanis emlékeztetni magunkat, hogy milyen világrend várhat ránk is, ha nem figyelünk oda.

Addig örüljünk, amíg csak tőlünk jó messze zajlanak az események! Nem örülnénk neki, ha például az amerikaiak jelene a mi jövőnk lenne.

Nézzük hát meg, mi újság buzilobbi fronton az amerikai sógoroknál:
  • „Hat év és 126 nap után véget ért a Supergirl (a híres képregény szuperhős kishúgáról szóló sorozat adatptáció). Vegyesek az eredmények, ha az LMBTQ láthatóságot nézzük. Bár a sorozat záró epizódjában egy színesbőrű és fehér homoszexuális házasság és a történet transznemű karakterének gyönyörű szerelmi története is helyet kapott, a nézők bizony többre számítottak két buzigyanús kíváncsi, nyitott szexualitásúnak tűnő szereplőjétől

(Forrás: Advocate.com)

Pinterest

A fenti idézetet egy véleménycikkből fordítottuk, amiben a szerző azt nehezményezi, hogy nem volt elég markáns a mindenféle zavaros szexualitás ábrázolása egy olyan történetben, ahol egyébként eredetileg szuperképességekkel megáldott hősök és ördögi gonosztevők harcolnak egymással. Az egy dolog, hogy minden képregényhősből kell egy női karakter is, azonban ma már szinte kötelező valami szexuális devianciát hangsúlyosan illusztrálni, enélkül ugyanis a világot nem lehet megmenteni.

Daily Mail

A HBO kínálatában elérhető Batwoman címszereplő karaktere egyenesen „büszke leszbikusként” van feltüntetve. Nem csoda, hogy a D.C. Comics másik karakteréből kreált sorozatot is bele kell törni az új, szivárványos világrendbe. A teljes írást itt olvashatja el.

  • A nemváltoztatás őrülete talán sehol nem generál annyi indulatot, mint az élsportban. Érdekes módon inkább az a jellemző, hogy a biológiai törvényszerűségek okán erősebb, nagyobb állóképességű férfiak (akik valószínűleg saját kategóriájukban sosem tudtak volna kiemelkedő teljesítményt nyújtani…) igazolnak át faszos hölgyként a női versenyzők közé. A politikai korrektségben az amerikai óriásvállalatok nem ismernek pardont, mi lehet annál trendibb, mint szponzorálni a transznemű atlétákat? Nos, a Nike választott egy argentin „kishölgyet”, akivel forgattak egy ízléses reklámfilmet. Az erősebb gyomrú olvasók itt tudják megtekinteni:

Nem az első és nem is az utolsó eset ez, hogy világméretű multicégek az egyenlőség nevében beállnak az egyenlőtlenség és aránytalanság táborába.

Youtube

Vajon mit érezhetnek azok a nőnek született focista hölgyek, akik kénytelenek egy csapatban játszva asszisztálni ehhez az elmebajhoz?

  • Szemfülesebb olvasóink bizonyára emlékeznek rá, hogy sorozatunk korábbi részében bemutattuk a középiskolai transzneműek erőszakos követelőzését (egész biztosan nem tinédzserkori hormontúltengéses lázadásról volt szó akkor sem…). És visszatérő téma a WC-egyenlőség követelése is. Mai sztorink kettő az egyben: két indianai zavarodott kislány transznemű fiú beperelte az iskolájukat, mert letiltották őket a férfimosdó használatától, ráadásul az iskolai dolgozók a születési nevükön merészelték őket szólítani.

Pinterest
Az American Civil Liberties Union of Indiana and Indiana Legal Services nevű NGO (Soros-szagú civil szervezet) bírósági keresete szerint a zavarodott tinédzserek hóbortjainak megtagadása alkotmányellenes. A szervezet vezetője szerint mikor tehát azt mondjuk, hogy az LMBTQ igazság kimondását üldözi, semmilyen túlzásba nem esünk.

Továbbra is kérjük rajongóinkat, az eddigi lelkesedéssel adjanak hangot elragadtatásuknak a kommentszekcióban!

Biztosak lehetnek benne, hogy nem maradnak LMBTQ hírek nélkül továbbra sem!