A Kontra LMBTQ+ heti hírmondója: Leszbikus keselyűk, hisztiző netflixes transzik, és FASZ-TOSZ

Az elmúlt hetekben ezek az állatságok mentek a nagyvilágban. Elolvastuk, kiválogattuk, és hírcsokrokban mutatjuk meg Önöknek az LMBTQ+ gyár legújabb agymenéseit. De csak azért, hogy még véletlenül se kelljen hasonlót tapasztalniuk Magyarországon. A queer tigrisek után szabadon!

A hét közepi borongós idő ellenére talán az Olvasó is belátja, hogy az ősz a legszínesebb évszak. Na, azért nem annyira színes, mint az Egyesült Államokban és a nyugat-európai példaképeinknél, ahol

lassan már megmukkanniuk sem szabad azoknak, akiktől távol áll a teljes gőzzel dübörgő szivárványos forradalom.

 
Mi olvasgatunk, válogatunk és hírcsokrokban mutatjuk meg Önöknek a legjobb sztorikat, hogy még véletlenül se kelljen hasonlót tapasztalniuk Magyarországon.

  • A Kontra LMBTQ+ hírmondójának mai kiadásában:

Emlékeznek még a Twillight című tinivámpír filmsorozatra? Személyes véleményünk szerint a genderfluid életérzés reklámozásának egyik korai zsengéje, feltétlenül a populáris kultúra pöcegödrében a helye. A női főszereplőnek, Kristen Stewartnak is elege lehetett a férfiatlan cicafiúkból, ugyanis mostanra aktív, harcos leszbikus amazonkét határozza meg önmagát. Olyannyira, hogy a közelmúltban el is jegyezte barátnőjét.

IMDB

FASZ-TOSZ (Phastos)

Most ismét megszólalt, aminek apropója a szuperhős filmekben és képregényekben is rohamosan terjedő kötelező buzilobbi rózsaszín sarok (a szocializmus alatt készült könyvek és filmek tartalmában kötelezően elhelyezendő pártpropaganda „vörös sarok” emlékére). Nagyon úgy néz ki, hogy lassan a szuperhősök között is kötelező lesz meleg karaktereket megjeleníteni.

Kristen Stewart szerint akinek ez nem tetszik, a múlthoz tartozik (magyarul nincs jövője, tekinthetjük ezt egyfajta fenyegetésnek?)

A megjegyzést a közelmúltban bemutatott Marvel MCU „kitérdekel” kategóriás szuperhős filmje, az Eternals kapcsán tette. Ennek egyik főszereplője, FASZ-TOSZ (Phastos) boldog, homoszexuális kapcsolatban él. Stewart elmondta, hogy „ugyan nem ismeri a sztorit, de nagyon örül annak, hogy vannak benne melegek”. Tehát mostantól nem önmagáért jó, vagy nem jó egy film, hanem annak minősége a GAYCOUNTER állásától függ? Egy biztos: a Twillight összes része egy rakás szar volt, főleg a főszereplő hölgy miatt, a melegek számától függetlenül.

Hisztiző netflixes transzik

A transz-lobbi erőszakos követelőzésének úgy tűnik, semmi sem szabhat határt. A Netflix az egyik legmeghatározóbb tartalomszolgáltató világszerte és elkövették azt a hibát, hogy műsorra tűzték Dave Chapelle stand-up comedy előadó egyik műsorát. Ebben a népszerű humorista fanyar humorral, pragmatikus értetlenséggel tesz egy-két megjegyzést a faszos csajok nebáncsvirág-lelkű közösségén élcelődve.

Ahogy arra számítani lehetett, a nemzetközi genderlobbinál ez kiverte a biztosítékot. A Netflix két transznemű alkalmazottja a National Labor Relations Board szervezethez ment nyafogni, azt kifogásolva, hogy munkaadójuk szankcionálta munkájuk szabotálását.

Advocate.com
Advocate.com

Terra (???) Field-et azért függesztették fel, mert megpróbált bejutni (valószínűleg picsogni) egy olyan meetingre, ahol semmi keresnivalója nem volt, Pagels-Minor pedig azért veszítette el az állását, mert céges titkokat szivárogtatott a sajtónak.

A Fene Nagy Szabadság Földjén, Amerikában ma már az ilyesmiért millió dolláros kártérítési pereket indítanak a zavarodott transzdelfinek. Annak ellenére, hogy egy munkahely nem az önmegvalósításról szól: tehát aki a szabályokat megszegve kárt okoz, annak számolnia kell (kéne?) a következményekkel.

Leszbikus keselyűk

  • Emlékeznek még a buzi pingvinekre?
  • A queer tigrisekre?
  • A meleg kutyákra?

Az LMBTQ lobbi a kulturális hegemónia felé vezető egyenes úton előszeretettel hivatkozik a természeti törvényekre. Ami az állatvilágban is előfordul, az nyilván teljesen jó, sőt, követendő, hirdetendő minta.

Az alig pár évtizede még a kihalás szélén álló kondorkeselyűkről nem gondolnánk, hogy az LMBTQ lobbi eszközeivé válnak. A hír szerint a San Diego városában található állatkertben élő két nőstény dögevő madár – minden valószínűség szerint szeplőtelen fogantatássalhím keselyű közreműködése nélkül hozott a világra két olyan tojást, amiből fióka kelt ki.

Advocate.com

Szeretnénk rögzíteni, hogy a képen nem a PA-DÖ-DÖ együttes tagjai láthatók fogyókúra után!

A tudósok lelkendeznek, hiszen a Jurassic Park óta nem hallottunk olyan esetről, hogy transznemű tojásrakó élőlények szaporodni tudtak volna. Ha ez igaz, akkor csak párezer milliárd dollár és néhány évtized, hogy az emberek számára is működő biotechnológiával lehetőség legyen elevenszülők számára is bevezetni a módszert. De az se baj, ha ehhez mondjuk hüllővé kell válni, csak a szemét fasiszták bosszankodjanak.

A csúnya, homofób előítéletekkel ellentétben tehát úgy tűnik, szarból is lehet várat építeni!