A Kontra heti LMBTQ-hírmondója: csókolozó, meleg Mikulás, homofób űrteleszkóp, kiátkozott írónő

Továbbra is ömlik ránk az őrület: már a szakállas Télapó is férfiakkal csókolózik, az amerikai űrkutatás egyik legjelentősebb szereplője hirtelen homofób lett, és a Harry Potter írónőjét pedig csúnyán kiközösítették. Az LMBTQ-vonaton nincsen fék, a határ tényleg a csillagos ég. Ezen a héten is csokorba gyűjtöttük a leggázosabb híreket.

Az LMBTQ-vonaton nincsen fék! Pedig igény lenne rá…

Mai összefoglalónkban már érezhetik Olvasóink a karácsony hangulatát. Lesz itt családapával smároló télapó, saját szellemi termékének világából kiátkozott írónő, nem eléggé meleg űrteleszkóp és a transzneműek számára létrehozott amerikai nemzeti ünnep.

Ezeket a híreket olvasgatva az embernek az a benyomása támad, hogy a jóléti társadalmak által kitermelt liberális demokráciák önsorsrontó módon hülyülnek el, szinte keresve saját hanyatlásuk lehetőségeit. A túlfejlett egó ott tart, hogy akár öncsonkítás és a csendes többségen tett erőszak árán is megpróbálja bebizonyítani:

mindenki hülye, csak én vagyok helikopter!

Tartsanak velünk a hülyeség hullámvasútján ma is!

Az LMBTQ-közösség legkíméletlenebb szekciója a semmit sem felejtő, semmit meg nem bocsátó transzgender hadosztály. Ha egyszer egy közszereplő ki talál ejteni a száján valami biológiai törvényszerűséget, annak örökös üldöztetés és kiközösítés lesz az osztályrésze.

 

J. K. Rowling, a világhírű Harry Potter ifjúsági regénysorozat írónője belenyúlt a darázsfészekbe, mikor a közelmúltban a transznemű nebáncsvirágok érzékenységét sértő témában posztolt Twitteren. Ezt követően az állítólag nem is létező LMBTQ-hálózat olyan gyűlölethullámot generált ellene, mintha legalábbis egy teljes népcsoport kiirtását követelte volna.

Azt hinné az ember, hogy egy idő után ezek a hullámok csillapodnak, de nem. Az angol írónő könyveiből készült filmsorozat első részének huszadik évfordulójára a HBO és a Warner gondozásában készül egy nosztalgia-dokumentumfilm, ahol a színészek, a rendező és egyéb, a franchise szempontjából fontos szereplők idézik fel emlékeiket. Mindenki, kivéve az, aki az egészet kitalálta.

 

A Warner úgy döntött, hogy csendben fejet hajt egy erőszakos, visszataszító kisebbség zsarolása előtt, és inkább nem hívta meg az eseményre Harry Potter karakterének megalkotóját.

Ezt a fajta méltatlan megaláztatást ki lehet bírni, a közvetlen, fizikai fenyegetést azonban  nem. A transzgender-kommandó előszeretettel használja a szélsőséges webterrorista megfélemlítés eszközeit. Nem először fordult elő, hogy az aktivisták nyilvánosságra hozták az írónő lakcímét, valószínűleg abban a reményben, hogy a hazugságoktól felhergelt idióták valamelyike a tettlegességig is elmegy. 

Ha azt hinnék, a szivárványos jogegyenlőségi mozgalom határa a csillagos ég, akkor ki kell ábrándítsuk Önöket: azon is túlmennek.

Egy CNN-hírből értesültünk róla, hogy a NASA eddigi legnagyobb teljesítményű teleszkópját készítették el: a földtől közel kétmillió kilométer távolságra utazva fogja kutatni az univerzum keletkezésének körülményeit. Azt hinné az ember, hogy ennél aszexuálisabb téma nem is lehet, de vajon valóban így van? A műszert James Webbről, az amerikai űrkutatási ügynökség egykori vezető munkatársáról nevezték el, aki az Egyesült Államok hőskorszakában töltött be kulcsszerepet.

 

Nem tetszik ez azonban a gender studies szektának, név szerint Chanda Prescod-Weinstein tanársegédnek (fizika-gender studies szakos egyetemi tanár !!!!). Szerinte ugyanis Webb asszisztált a homoszexuális dolgozók biztonsági kockázatként való kezeléséhez majd eltávolításához. Egy, a hidegháború alatti nemi identitásukban üldözött emberekről szóló könyvre hivatkozott, amely szerint Webb állítólag még miniszterhelyettesként közreműködött a szexuális orientáció vizsgálatát végző bizottság munkájában.

A NASA – megvizsgálva a legendás szakember életpályáját – természetesen nem hajlandó megváltoztatni a tiszteletadási gesztust.

Esetleg az LMBTQ-lobbi megpróbálhatná kitörölni Webbet a történelemkönyvekből, az már más totalitárius rendszerekben is működött. Ja, nem.

A magyar sajtót is bejárta a hír, tehát Olvasóink egy részének bizonyára nem újdonság, hogy 2021-től Norvégiában már a Télapó is meleg. De minimum kíváncsi.

Az egyik norvég postai szolgáltató (közel négyperces) tévéreklám spotjában a Mikulás egy meghitt hangulatú nappaliban vált csókot az ajándékok előkészítésével szorgoskodó családapával.

 

Az LMBTQ-közösség előszeretettel tiporja lábbal a többségi társadalom számára fontos szimbólumokat, többek között vallási jelképeket, tradicionális ünnepeket. A Télapó teljesen aszexuális, gyermekmesékhez való karakterének melegcsókja remekül árulkodik a kettős mércéjükről: J. K. Rowling ne merészeljen biológiai tényekre alapozva megszólalni, ők viszont szabadon csinálhatnak gyerekek mesefiguráiból melegpropaganda eszközt. Mindezt a Norvég Iszlám Kalifátusban. Szép, új világ!