A Kontra heti LMBTQ+ hírmondója: A használt óvszerektől fuldokolnak a kanári gyíkok a barátkozós strandon

Pörög a mámor, pörög az öröm, pörög az élet a közösségben. Ezen a héten is megpróbáltuk az LMBTQ-világ ütőerén tartani a mutatóujjunkat, nem volt egyszerű. Bizonyítást nyert, hogy az LMBTQ-közösség tagjai okosabbak az átlagnál, formális szabályozás alá vetették az olimpikonokkal kapcsolatos elvárásokat, és jól rábasztak a kanári gyíkok.

Nagyon fontos küldetésünk, hogy drága Olvasóink a hét végére ne maradjanak LMBTQ hírek nélkül!

Tengerentúli közösségük vérnyomást fokozó újdonságok tekintetében sosem okoz csalódást. A mai összefoglaló azonban mégis különleges, hiszen a múlt hét vasárnapi MTV Europe gála apropóján a "jogegyenlőség bajnokainak" Magyarországba is sikerült beletörölni a lábukat, ez pedig Amerikában is hírértékű.

kapcsolódó

  • Az MTV Europe gála szervezői pikkelyes űrgyíklény találkozóval próbálták megbuktatni Orbán Viktort

    Az MTV Europe gála szervezői pikkelyes űrgyíklény találkozóval próbálták megbuktatni Orbán Viktort

    "Egyébként meg, ha már itt vagyunk, ne felejtsük el hozzátenni, hogy O1G!!!!" - ordibálták a könnyűzenei rendezvényen, ami a hazai és nemzetközi baloldali-progresszív sajtó tapsikolásától kísérve nyíltan a pedofiltörvénnyel szemben határozta meg a fő üzenetét. A magyar kormány azonban továbbra is áll a lábán, olyannyira, hogy a Fidesz ugyanúgy vasárnap tartott kongresszust. A normalitás és az extremitás ünnepei egymással párhuzamosan mutatkoztak meg.

Van itt egyéb csemege is: transznemű sporthírek, elmebetegek koncepciós perbe fogása, természetkárosító tengerparti szex és megannyi ínyencség!

Tartsanak velünk ma is…már ha van hozzá gyomruk és idegrendszerük!
  • A jóléti társadalmak egyik legszembetűnőbb dekadenciája, hogy óriási pénzek mennek el hülyeségekre, például értelmetlen kutatásokra. Tudta például, hogy az LMBTQ közösség tagjai okosabbak az átlagnál?

 
Egy közelmúltbeli kutatás szerint a saját nemükhöz vonzódó, transzmókus amerikaiaknak 91 százaléka már be van oltva. Ezen kívül állítólag kimutatható, hogy 20 százalékkal veszik komolyabban a delta variánst, mint heteroszexuális polgártársaik. Ezzel együtt az is kiderült, hogy a COVID-19 egyúttal erősen homofób is, mert a melegek magasabb arányban fertőződnek meg, mint a többség. Ez valószínűleg nem azért van, mert virágról virágra repkedve a méhecske is könnyebben lesz virágporos, de azért ebben ne legyünk teljesen biztosak!

  • Tiszta mázli, hogy nem létezik koordinált, nemzetközi LMBTQ érdekérvényesítő lobbi. Hong Kong immár hivatalosan is a Kínai Népköztársaság része, ők pedig igen rosszul tűrik a külföldi befolyást. Márpedig a kanadai Thompson Reuters vállalat gondozásában „Boyscation” címmel most indul egy részben valóságshow részben dokumentumfilm sorozat, mely tíz kínai meleg fiatalember életét és társkeresési szokásait mutatja be.

 

A sorozat célja teljesen nyíltan a queer életmód elfogadásának és népszerűségének növelése, esetleg egy kis konverzió, ha lehet.

Arról nincsen hír, hogy ezt a kínai vezetés meddig tűri, várhatóan óriási tragédia nem fog történni, ha esetleg mégsem lenne hosszú életű ez a pompás műsor.

  • A tolerancia bajnokai nem fukarkodnak az általánosításokkal, ha olyasmit kell kritizálni, ami nekik nem tetszik. Az MTV gáláról szóló beszámolóban az advocate.com egyszerűen csak homofób országnak nevezi Magyarországot. És hősként ünnepli azokat a transznemű, és homoszexuális előadókat, akik a rendezvényt „foglyul ejtve” provokációra használták díjuk átvételének pillanatait.
Forrás: AFP
Az összefoglalóban beszámolnak arról, hogy az MTV vezére, Chris McCarthy munkatársainak írt memójában felhívta a figyelmet, hogy a műsort kifejezetten az LMBTQ propaganda szolgálatába kell állítani. Azért, hogy a Magyarországon és világszerte folytatott „egyenlőségi” háborújukban előre lépjenek.
  • Aggasztó lehet az azonos neműek közötti kéjelgés mértéktelensége, ha már saját platformjukon is erről számolnak be. Gran Canarián egy hírhedten LMBTQ-barát strandon olyan mennyiségű használt óvszert dobálnak el a „fürdővendégek”, hogy a helyi őslakos gyíkok tömegesen pusztulnak el tőle. További részletektől megkímélnénk olvasóinkat, sajnos elképzeltük és azóta nem tudjuk kitörölni a képet, amint majszolja a magas fehérjetartalmú kotont a szakállas agáma.
  • A Nemzetközi Olimpiai Bizottság rádöbbent, hogy az LMBTQ lobbihoz nem elég csak dörgölőzni, teljes asszimiláció az elvárás.

 

Formális szabályozás alá vetették tehát a "férfi-nő" olimpikonokkal kapcsolatos elvárásokat. Többek között megállapították, hogy egy bizonyos tesztoszteron szint alatt pénisszel is rajthoz lehet állni a hölgyek mezőnyében. Már csak azért is, mert mindenféle, valódi versenyhelyzetet akadályozó körülmény vizsgálatával óvatosan kell bánni, mert megbántódik az önjelölt nők törékeny lelkivilága. A valaha szebb napokat megélt olimpiai verseny most már borítékolhatóan elindult a lejtőn, pár éven belül jön a transzkvóta.

Jó lenne addig rendezni egyet Budapesten, amíg át nem csúszik a vicc kategóriába. A Momentumnak ezúton is köszönjük!