A kamupártos, szélhámos Seres Mária oltásellenes faszságokkal mérgezi az embereket

Az alternatív tudós Dr. Gődény is hirtelen előbukkan a múltból, világszám!

Pofátok leszakad-rovat, újabb fejezet:

Seres Mária nem elég, hogy legalább 117 millió forint kampánypénzzel nem tud elszámolni, továbbra is szabadon és szabadlábon hinti el oltásszkeptikus áfiumát a Facebookon több mint 56 ezer követőjének.

Érdekesség: a Partizán által is feldolgozott hálózat környékén feltűnik Gődény György, de a volt MSZP-s képviselő-reménység Zuschlag János is. Elképesztő az egész, külön posztot érdemelne. Kamupártok mellett népbutító kamuoldalakat is üzemeltetnek, az időmilliomos nép meg zabálja:

HVG: Gődény oldaláról aztán egy újabb klikkvadász oldalhoz jutunk el. A doktorgodeny.hu domain-használója ugyanis bizonyos SOS Egyesület, amelyet azután megtalálunk az eltuntkeressuk.hu, a motivalunk.hu és az okostanacsok.hu mögött is. Ezek közül a motivalunk.hu aktív. Bár az SOS Egyesület egy karitatív szervezetnek tűnik, nem az, neve valójában a következő: Segítsünk Országunk Sorsán, képviselője pedig egy bizonyos Seres Mária.

De kiválóan ráérzett Gődénnyel együtt a koronavírus és az oltások körülötti tohuvabohura: 2020 eleje óta ontják magukból a szkeptikus tartalmakat a járvánnyal kapcsolatban is. Legújabb, manipulatívan összevágott, riogatásra kiváló videójában elég csak megnézni, hogy kitől mit idéz:

  • Rusvai Miklós: beidézték tőle azt a mondatot, hogy valójában még tanuljuk a vírust meg a vakcinákat. Oké. Ő valójában oltáspárti szakember, aki még azt is kimondta azóta, hogy Tulajdonképpen az egész testük egy vírusgyárrá alakulhat át. Fokozott kockázatot jelentenek azokra a személyekre, akik bár kaptak oltást, de nem alakult ki bennük elég erős immunitás. Ez a videóba pont nem fért bele millió más oltáspárti nyilatkozata mellett.
  • Lantos Gabriella: magyar-történelem szakos tanár, de tanított már szociológiát is. Uniós szakértői diplomát is szerzett azóta. Ezután egészségügyi szakértőként rendszeresen publikál (látjuk-halljuk). Na ő mondta az ATV-n (hol máshol), hogy "ez egy oltásnak álcázott gyógyszerkísérlet." Gondolom, az Élet Egyetemén közben virológusként is szerzett valami díszdoktori címet, egészen biztosan ért hozzá! A Gyalog galopp jutott eszembe:
-Ezek orvosok? -...őőőő, egy elsősegély-tanfolyamot végeztek...
  • Szlávik Jánostól szintén idézik az ATV-s beszélgetést a gyógyszerkísérletről. Azt viszont már nem, hogy pl. A magyar felnőtt lakosság fele be van oltva a koronavírus elleni vakcinával, ami nagyon komoly előrelépés, ugyanakkor nem lehet itt megállni.

A kommentelőknek persze több se kell: megkapták végre a megerősítést alusisakos beakadásaikhoz, és bőszen helyeselnek. 

Most kimerik mondani,amit ez idáig titkoltak?!! EMBER KÍSÉRLET folyik!! Felháborító!!
Szégyen amit tesznek!. emberek ezt nemlehet hagyni tovâbb.
Végre ébred a nép,felelősségre vonás nem maradhat el!
Kisérletezzenek saját magukkkal, ne velünk, akik egészségessek vagyunk !!
8 éves Fiam már ezer éve tudja!!!! Józan ész ennyi...

Bizony, egészen biztosan ők vannak csak tisztában a Valódi, Eltitkolt Igazságokkal; ugyanakkor írni egyikük se tud helyesen. Remélem azért, szavazni inkább nem mennek.

Elnézést mindenkitől tényleg, de szinte látom magam előtt az MLM-es, termékbemutatós, orvos- és gyógyszermaffiázós, Hihetetlen/UFÓ magazinos népet, akinek megvan a magának való esze, hogy semmiképp se azoknak higgyen, akik a szakmát esetleg még tényleg tanulták is egyszer.

Nézzétek, szörnyűlködjetek, amíg a Facebook nem tünteti el.