A jobbikos Tóth Pétert valami nagyon titkos meglepetéssel köszöntötte fel Jakab Péter szülinapjára

A nácibotrányok, liberális genetikai selejtezések után mit is tehet egy jobbikos: őszintén megváltozni, Dobrev-Vadaival fotózkodni és szépen beülni valami új pozícióba

A legszebb ajándékot Jakab Pétertől és a pártomtól kaptam a születésnapomra. Olyan területért fogok felelni a Jobbik Magyarországért Mozgalmon belül, ami a következő évek politikáját és a politikánkat alapvetően meg fogja határozni. Részleteket később fogok elárulni. 

Nagyon izgulunk, hogy vajon mi lehet ez az ajándék... de talán még jobban izgulunk azon, hogy ki is az a Tóth Péter. Meg mi ez az egész.

Úgy tudjuk, Jakab Péter előválasztási leszerepelése, tetézve CSOK-botrányával rendesen megingatta Miskolc Vágási Ferijének népszerűségét a párton belül és valahogy ezen a csúszós talajon próbál magának lekenyerezési technikákkal még szövetségeseket fogdosni, őket pozícióhoz juttatni.

kapcsolódó

  • Jakab Péter igénybe vette a CSOK-ot

    Jakab Péter igénybe vette a CSOK-ot

    Azért az elég ciki, hogy Jakab minden nap börtönnel fenyegeti a jobboldali vezérkart, és a szegény emberek fideszes kizsákmányolásáról beszél, de azért gond nélkül elfogadja a "tolvaj Orbán-kormány" családtámogatását.

De mielőtt kiderítenénk, ki is az a Tóth Péter, kicsit vissza kell lépnünk egy ismerősebb témához: a napokban olvashattuk, hogy a Jobbik (sajátos katowicei tisztelgéséről ismertté vált) ózdi jelöltje, Farkas Péter Barnabás eközben szép csöndben az Ózdi Muzeális Gyűjtemény élén kötött ki, ha már a botrány hatására lemondott képviselői posztjáról. A Vadhajtásokon kívül alig találtunk erre megerősítést, de azért csak sikerült, pl. az ÓMÉK - Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténeti Emlékpark facebookos oldalán tett közzé maga Farkas felhívást, de az Ózdolvasó.hu-n is már az Emlékpark vezetőjeként hivatkoznak rá.

Forrás: Facebook

Reméljük, most nem jut eszébe félreérthetően integetni!

Ez már sejteti mai posztunk analógiáját, tehát:

ha a nácigyanú árnyéka vetül rád (és Jakab kezd pánikolni), kaphatsz majd valami megtisztelő felkérést a Párttól.

kapcsolódó

Ugyanis rákeresve, hogy ugyan már ki is az a Tóth Péter – hát itt is találunk „érdekes” megnyilvánulásokat a múltból. És hogy hitet tegyünk a kiegyensúlyozott média mellett, ezért idézzünk a 24.hu-ról 2014-ből!

 „1920-ban is már látták a problémát” – ezt egy olyan újságcikkhez írta, ami a zsidóságot állítja be a világ problémájának. A Tavares-jelentés kapcsán pedig ezt írja: „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”.
„A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán.

Hát igen, a stílus maga az ember. Azt mondjuk láttuk idén, hogy azóta tényleg megváltoztak, mert a budapesti Jobbik ott masírozott...

És hogy ne csak egy forrásból idézgessünk, tegyük még mellé a 444.hu-s kollégák 2013-as gyűjtését!

"A magyar faj ügyének képviseletét és a cigányság visszaszorítását tűzte ki célként a szegedi Jobbik munkacsoportja, az Élettér Munkacsoport."

És beszartok, az eredeti prezis előadás még a mai napig fent van a felhőben... szegény Árvai Péter! De kétségkívül látványos megoldás, ha valaki már unja a Power Pointot... 

A prezentáció három oldalnyi ideológiai összefoglalóval kezd, a szociáldarwinizmus, az eugenetika és az élettér fogalmát tisztázzák, majd a negyedik dián következik a szervezet céljainak felsorolása. A bajtársias közösség kialakítása mellett itt szerepel a magyar faj ügyének képviselete, a cigányság visszaszorítása Szegeden, és a cigányság által elfoglalt terek visszaszerzése is.

Nos, előfordul az ilyesmi, meg hát mindenkinek joga van a saját véleményéhez.

De hogy mostanra ezek a DK-val, a Momentummal meg az MSZP-vel képesek szövetkezni (és fordítva), az még mindig felfoghatatlan számomra. Jó, hát most már nem vagyunk fiatalok, de még jobban kell a pénz!

És hogy visszatérjünk a „stílus maga az ember”-re: Tóth facebookos oldala hemzseg a felművelt megoldásoktól, képes a rezsicsökkentést is két szóban leírni:

VALÓDI REZSI CSÖKKENTÉST!

Viszont legalább a jó humor nem áll tőle messze:

Itt tartunk most.

Úgy meghallgatnám ismét, hogy a Jobbik most már tényleg megtisztult – tőlük pedig azt, hogy igen-igen, de mostanra már a NER-rel állunk szemben, és őket minden és bármilyen eszközzel el kell takarítani az útból!

Kíváncsian várjuk, vajon mi lesz az a terület a Jobbik Magyarországért Mozgalmon belül, ami a következő évek politikáját alapvetően meg fogja határozni... pláne ilyen referenciákkal.