A jobbikos Szabó Ervin fejben is folytatja az örök vakációt, a vagyonnyilatkozatában több sajnálatos hibát is vétett

Ügyvédként úgy tűnik, rosszul vallotta be, mennyi bevétele van a vállalkozásából. Vagy ha nem, akkor csodát tett. De a lényeg, hogy nyár van, meg különben is - ennyi hibázás csak belefér.

Ahogy június végi összeállításunkban feltártuk, az áprilisi választáson meggyőző vereséget szenvedő orosházi jobbikos, dr. Szabó Ervin tavasz óta permanens vakációval vigasztalódik: és a Szívtipró gimibe illő, néhol (néhol...) kínos szerelmes posztokkal adja a külvilág tudtára, hogy éppen merre tartózkodik kedvesével-párjával.

kapcsolódó

Azt viszont sajnálattal tapasztaltuk, hogy nagy valószínűség szerint nem olvas Kontrát (sem), mert helyesírási hibáit, elütéseit nem javította azóta sem facebookos bemutatkozásában. Még a nevét se tudja helyesen leírni, de szó szerint!

Még mindig trehány, slendrián elütéseket látunk az Ügyvéd úrnál...
Még mindig trehány, slendrián elütéseket látunk az Ügyvéd úrnál...

Úgy látjuk, azóta sem unatkozott, mert legutóbb két nagyfiával és "Kedvesével" Montenegró tengerpartjáról jelentkezett be, nehogy rajongói elkezdjenek érte aggódni. Bár azt már régóta megtanultuk, hogy biztonsági okokból nem érdemes a nagyvilággal tudatni, hogy éppen tartósan messze üdülünk - de hát ő tudja, biztos vigyáz valaki otthon a házra.

Kedves Mindenki! Örömmel tudatom veletek, hogy éppen Montenegróban nyaralunk, még a vízben-homokban járva is nagyon igényesen fel vagyunk öltözve, csodálatosan nézünk ki, szeretjük egymást - irigykedj, paraszt!

Jöttek a fiaim is, nyaralás van. Szevasztok.

Persze ez mind tök jó, és örömmel látjuk, hogy Magyarországon azért - a sokadszorra összeomló és semmit nem érő forinttal is - össze tud kuporgatni az ember annyit, hogy április óta párban, családdal megjárja Rómát, Egert, Montenegrót - mi több: négyes randira is maradjon energiájuk Jakab Péterékkel.

Nem mellesleg azért egy montenegrói "töltekezés" négy főre erősen megterhelheti a családi költségvetést - gondolnánk mi. Persze nyilván sokkal, de sokkal olcsóbb, mint a balatoni lángos!

Nem ok nélkül írjuk ezt: 

Dr. Szabó Ervin legfrissebb vagyonnyilatkozatában ugyanis havi bruttó 295 200 forint jövedelmet vallott be ügyvédi vállalkozásából.

Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata
Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata

Ezt persze mi kétkedve fogadtuk, és kicsit utánaszámoltunk - mert ott szerepelnek a Békés megyei és orosházi képviselői éves bruttó jövedelmei is:

láss csodát, úgy tűnik, a Képviselő úr FÉLREÉRTHETTE a vagyonnyilatkozatot, és a képviselői jövedelmeit tüntette fel az ügyvédi vállalkozásánál is, csak hát éppen egy hóra vetítve. 

Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata
Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata

Sajnálatos balszerencse ez - vagy persze elképzelhető, hogy éppenhogy valami isteni véletlen során pont ugyanannyi a bevétele a vállalkozásából is. Ki tudja!

De ha esetleg mégis rosszul értelmezte volna a vagyonnyilatkozatot, akkor ügyvédként kifejezetten aggódni kezdenék érte, nehogy bármi jogszabályt hasonlóan félreértelmezzen.

És ha pont ugyanannyi, akkor pedig tényleg joggal irigykedhetünk dr. Szabóra, hogy a havi bruttó 600 ezer alatti fizetéseiből hogy a francba képes hónapokon keresztül csak utazni, nyaralni - ráadásul nem egyedül. Reméljük azért, nem katás ügyvéd volt.

Azért is elképzelhető mindez, mert Szabó Ervin orosházi címére van bejelentve a hölgy reklámügynökségi vállalkozása is - bár a vagyonnyilatkozaton nem szerepel se élettárs, se gyerek. Holott vállalkozásaik címe már közös, úgyhogy feltételezhető a vagyonközösség, úgy hinnénk - a milliónyi közös, büszkén vállalt képen túl is.

Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata
Dr. Szabó Ervin 2022-es vagyonnyilatkozata

Szóval van itt ellentmondás, meg a hölgy láttán azért kicsit irigykedünk is. Főleg, hogy így mutogatja.

Nos, dr. Szabó persze néha posztol hőbörgős, felháborodott tartalmakat is fideszes Döbrögikről, de azért úgy látjuk, valahogy ő is csak megél és túlél - így vagy úgy.

Remélhetőleg a kata változásai pont őt nem vágták azért nagyon földhöz pár utazás között.