A csúcson kell abbahagyni - Dorosz Dávid lemondott

A kevesebb néha több

Helycserés támadással fordul rá Karácsony Gergely néppártja, a Párbeszéd a 2022-es választásokra.

Miután a járványhelyzet közepén a főpolgármester a várható ellenzéki győzelem esélyeiről fantáziál nem meglepő, hogy legjobb embereit átvezényli az alapjövedelemért folytatott háború első vonalába.

Dorosz Dávid beadta lemondását, levelében a kétbalkezes városvezetőt barátjának nevezve (hasonló a hasonlónak örül, ugye) és jelezve törekvését, hogy ezután minden erejével ezt a tűrhetetlen kormányt fogja gyengíteni. 

Forrás: Facebook / Dorosz Dávid hivatalos oldala
Forrás: Facebook / Dorosz Dávid hivatalos oldala

Vagy elege lett a Gyurcsány-párt kavarásából, ezt már sosem tudjuk meg.

Annyi máris kiderült, hogy Karácsony nem tervezi a  - valószínűleg barátja kedvéért fenntartott - munkakört mással betölteni, az 5*0 = 4*0 képlet igazolja ezt a döntést. Majd elköltik ezt a pénzt másra, annyi biztos, hogy a pazarlásról ismert baloldali koalíció a tanácsadók és felső vezetők díjazásán nem igyekezett behozni azt az állítólagos megszorítást, melyet a kormány szemére hánynak, valahányszor tehetetlenségüket magyarázgatják. 

Dorosz Dávid érdemei a főváros fejlesztésében elévülhetetlenek, most egy sem jut eszünkbe de örökké hálásak lehetünk neki az eddigiekért.

Szemenszedett hazugság az állítás, hogy olyan súlyú figura volt, akinek távozásával csak többen lettek! Simán felfér a jövő évi Budapest Díszpintyei listára, mi csak a szépre emlékezünk.

Hasonlóan sikeres kormánybuktatást kívánunk neki, amilyen hatékony volt eddigi beosztásában!
Cikk fejléc forrás: MTI / Szigetváry Zsolt
Boítókép forrás: Facebook / Dorosz Dávid hivatalos oldala