A balliberális csürhe régi köpőcsészéje: A magyarok

A magát függetlennek hazudó magyargyűlölők közösségének van egy érdekes tulajdonsága. Időről időre a legváratlanabb dolgokkal kapcsolatban képesek harsányan és őszinte hévvel megállapítani, hogy a magyarok az univerzum legalávalóbb faja és ezzel szoros összefüggésben természetesen 01G!

A legújabb heves magyarozást Karikó Katalin sajnálatos beszervezési nyilatkozata váltotta ki, egészen pontosan annak balliberális olvasta egy különleges balliberális alternatív univerzumból.

A dimenziókapun átszűrődő információmorzsák alapján a különleges anyagból gyúrt balliberálisok most valami olyasmit találtak ki, hogy a tudós-asszonyság hátába maga Doktor Miniszterelnök Úr helyezte a pengét, a beszervezési nyilatkozat nyilvánosságra hozatalával, ez pedig sokadszorra bizonyítja, hogy a magyar, és természetesen leginkább persze a fideszes magyar a legalávalóbb és legszégyenteljesebb teremtés az egész világegyetemben.

Meg persze a legkommunistább is, hiszen csakis a kommunisták iratnak alá beszervezési nyilatkozatokat, de míg a Kádár-rendszer alatt legalább erőszakkal tették mindezt, ma sokkal rosszabb, hiszen önként és dalolva ilyen ez a rohadt kis nép.

A dologból annyi valóban igaz lehet, hogy Karikó Katalin Orbán Viktornál tett látogatásának bizonnyal köze lehet ahhoz, hogy a Fidesz-és magyargyűlölő sajtó megjáratta a hírhedt dokumentumot.

Forrás: MTI/Benko Vivien Cher

Köztudott, hogy ezek az elemek rajonganak a tudományért. Vallásosan imádják, és minden, stadionra fordított fillért erre hadronütköztetőre, de leginkább különféle, eddig ismeretlen társadalmi nemek kutatására áldoznának. Karikó Katalint is egyből sztárolni kezdték, amikor a sajnálatos koronavírus-járvány kevés kellemes következményeként hirtelen felértékelődött védőoltásokkal kapcsolatos munkája. Sokszor próbálták már berángatni maguk mellé a lövészárokba, és nagyon jól jött volna nekik, amikor a keleti vakcinákba vetett bizalmat igyekeztek rombolni, de Karikó Katalin köszönte szépen, és nem kért ebből.

Finoman annyit közölt ezzel kapcsolatban, hogy a tudomány álláspontja szerint minden vakcina hatásos, amennyiben leírható és bizonyított a hatásmechanizmusa, így a keletiek is. 

A balliberális csürhe igencsak csalódott volt, hiszen a tudós-asszonyság nemigen felelt meg annak a buta sztereotípiának, amelyet a tök fejükben elképzeltek a tudós-asszonyságokról, sőt, láthatóan még azon se sértődött meg, amikor Doktor Miniszterelnök Úr nyilvánosan tudós-asszonyságnak nevezte egyik interjújában. Valahogy úgy, hogy ő bizony tudós + asszonyság is, így mindkét jelző illik rá. A legnagyobb csapás azonban csak most következett számukra, ugyanis a professzorasszony Doktor Miniszterelnök Úr meghívására a Karmelitában járt, és a komoly témák mellett még a disznósajt is szóba került, ami tolerálhatatlan abban a négy, belpesti kerületben, ami egyedüliként számít ebben a szar kis országban. 

Valószínű ez nem tetszhetett valakiknek, így aztán egy elég erőtlen kísérlet keretében futottak egy kört az ellenzéki sajtó sötétebb szegleteiben azzal a papírossal, amely egyébként 2017 óta nyilvános is volt.

Nyugi amúgy! Karikó Katalin nem volt ügynök. 23 évesen aláiratott vele egy semmitmondó papírost a kémelhárítás, ami valószínűleg annyi célt szolgált, hogy mint külföldiekkel kapcsolatba lépő és külföldre utazó személy, kötelező jelentenie, ha külföldi szolgálatok megpróbálják beszervezni. Nagyjából mindenkivel aláíratták ekkoriban, aki hivatalos úton nyugatiakkal tarthatott szakmai kapcsolatot.

Karikó Katalin aztán 1985-ben - miután a szocialista rendszer remek érzékkel leépítette a munkahelyén - inkább Amerikában próbált szerencsét, ahol az FBI valószínűleg hasonló beszervezési nyilatkozatokkal bástyázták körbe az embereket a környezetében. Aztán ők is úgy vélhették, hogy aligha dolgozik a kommunistáknak. Ezt abból is sejthetjük, hogy azóta is ott él. Állampolgárságot kapott, az amerikaiaknak pedig jó eséllyel Nobel-díjat és egy kétszeres olimpiai bajnok lányt hozott össze. 

Egyébként már csak azért sem érdemes 0rbángyűlölő balliberálisként a beszervezési nyilatkozat nyilvánosságra hozása miatt a teljes magyar népet alávaló szarnak bélyegezni, mert a beszervezési nyilatkozaton szerencsére ott a beszervezést végző kommunista neve is, ez pedig nem más, mint Salgó László.

Az akkoriban operatív tisztként tevékenykedő független szakember állítólag édesapja 1956-os kommunistaellenes szerepvállalásával zsarolta meg Karikót, a szakmai jutalom pedig nem maradt el, mert alig 25 évvel később Medgyessy Péter rendőrfőkapitányává lépett elő, és nem kellett nagyon soká keresni azt a fényképet, ahol tejbetökként mosolyog mellette a még elkúrás előtti állapotában kicsattanó Gyurcsány Ferenc, aki a Salgó-féle kommunista férgekkel később válogatott törvénytelenségek keretében verette szét az alávaló szar magyar népet 2006-ban.

Egyébként csak úgy mellesleg. A magyarok állítólagos alávaló besúgóságán lamentáló ellenzékiek akkora morális tőkét halmoztak fel, és olyan tökéletes harmóniában élnek saját nézeteikkel, hogy jövőre is pontosan erre a Gyurcsány Ferencre fognak szavazni, és nem érzik majd a dologgal kapcsolatos ellentmondást. Jó szar dolog lehet ellenzékinek lenni...