38 másodperccel győzte le egy transznemű úszó a nőnek született vetélytársait egy Ohio állami versenyen

Újabb hét, újabb LMBTQ-őrültségek. Kiderült, hogy a szivárványos szekta mércéje szerint már Joe Biden sem eléggé toleráns, és a nőnek született úszók rosszabbul úsznak, mint a férfiak, akik nőnek vallják magukat.

Sok Olvasónk tette már fel a kérdést: vajon miért foglalkozunk ennyit a szivárványszínű csacsiságokkal? Minek gyűjtjük hétről hétre ezeket a dühítő, mókás, abszurd sztorikat?

Nos, elsősorban azért, hogy ne csak vélemények, hanem konkrét példák is illusztrálják:

a szivárványos lobbi gátlástalanul nekimegy bárkinek, aki a céljaik eléréséhez vezető útjukat keresztezi. Ezek a célok pedig nem is olyan nemesek, mint amilyennek láttatni szeretnék őket.

Itt a Kontra heti Szivárvány Híradója!

  • Amikor arról írunk, hogy az LMBTQ-lobbi kifejezés nem barokkos túlzás vagy gyűlöletkeltő propaganda (bár az lenne!) hanem létező, szervezett érdekérvényesítő hálózat. A kezdeményezés már rég nem a jogegyenlőséget szolgálja, hanem szexuális preferenciák alapján követelnek maguknak pozitív diszkriminációt. Most például éppen az öreg Joe bácsit piszkálják, aki úgy tűnik, nem eléggé toleráns a szivárványszekta szigorú mércéi szerint. Egy, a Lambda Legal nevű jogi NGO kedden reggel kiadott jelentése szerint a Biden-adminisztráció még mindig nem juttat elég LMBTQ-identitású jelöltet a szövetségi bírói hivatalba. Ez a hiányosság pedig szerintük „katasztrofális, való életben tapasztalható következményei vannak a társadalom perifériáján élő kisebbségek tagjai számára”.
    Forrás: AFP
    A másságukat nyíltan felvállaló bírák kinevezésének szerintük elsődleges ügynek kellene lennie. A kiadvány megjegyzi, hogy a Trump-korszakhoz képest már így is számottevő az előrelépés (ő felháborító módon fehér, heteroszexuális férfiakat is merészelt kinevezni). De a cél az, hogy a szexuális identitás szerint kisebbséghez tartozó bírók a jelenleginél ötször nagyobb mértékben legyenek reprezentáltak. Vajon a nagy füllel vagy görbe lábujjal rendelkező ügyészek szakszervezete mikor emeli fel a szavát a diszkrimináció ellen?
  • A tengerentúlon nagy hagyománya – és iparága – van az elítélt bűnözők nyafogásának, ha a börtönélet nehézségeiből kívánnak profitálni. Különösen igaz ez az olyan sajátos jelenségekre, akik bár férfinak születtek, nőnek öltöznek, és még azt is elvárják, hogy ehhez mások is asszisztáljanak. Íme erre egy remek példa napjainkból. Egy önmagát Ms. Hendersonnak nevező péniszes „kishölgyet” (valójában férfit) tíznapos elzárásra ítélték Pennsylvania államban, mert egy rendőri eljárás és igazoltatás során nőnek adta ki magát, miközben jogosítványában férfiként szerepel. A férfinő épp vőlegényével dulakodott, mikor rájuk hívták a rendőröket. Csakhogy az Észak-Karolina államban kiállított, tényleges nemével ellentétes igazolványát a rendőrök nem fogadták el, és a garázdaság, valamint közokirattal való visszaélés vádjával tíz napra fogdába zárták. Az elkövetőt természetesen oda tették, ahová való: a férfiak közé, ahol állítása szerint egyik rabtársa lefogta, miközben két börtönőr paprika spray-vel fújta le, valamint nehezményezte, hogy rabtársai és fogvatartói többször megjegyzést tettek összetett nemi identitásának külső jegyeire. Komplex történet, szerencsére hatalmas tragédia nem történt azóta, a „kishölgy” (férfi) épségben kiszabadult, és most remélhetőleg több millió dollárra perli majd a mocskos fasiszta büntetés-végrehajtást!
  • Egyik kedvenc témánk a transznemű érdekérvényesítés sikersztorijából a női mezőnyben versenyző, hormonkezelésen átesett férfiak sikerei és jogegyenlőségi küzdelmei. Az élsportot ugye az egyenlő esélyek mellett hozott teljesítmények összehasoníthatósága szerint tekintjük fairnek. Olyan egyéni sportágakban, mint például az úszás, sokszor tized- vagy századmásodpercek döntenek. Úgy tűnik, Amerikában is megvan a tűréshatári küszöb, amit hajlandó a toleráns többségi társadalom lenyelni ebben a bohóckodásban: egy Ohio állami úszóversenyben egy kukis néni 1500 méteres vegyes számban 38 másodpercet (!!!!) vert rá a második helyezettre, aki – mint azt olvasóink kitalálhatják – születésétől fogva nő volt.

Lia Thomas
Lia Thomas Forrás: Facebook

Az LMBTQ-lobbi hatalmára mutat rá az a tény, hogy a kvalifikációs versenyben a győztes klubtársai, a biológiai hátrányba került valódi nők közül mindössze egyvalaki volt, aki kritikát mert megfogalmazni, de ő is csak névtelenül. Erre válaszul rögtön jött a csapat „hivatalos” válasza, mely szerint „teljes mértékben támogatják” a fütyis dámát. Úgy látszik, szerintük az egyenlő esélyeknél fontosabb az erőszakos egyenlősítés. Paradoxonnak tűnik? Az is.

Trump elnök egyébként kilátásba helyezte, hogy ezt a gyakorlatot eltörli, ha ismét elnöki pozícióba kerül.

Nem tudjuk hibáztatni érte.